Nieuwbouw woning te Wintelre

Het bouwplan van deze ruime vrijstaande woning is nog in de ontwerpfase. De woning zal worden gebouwd op bouwplan "Groot Koemeer" in Wintelre. De opdracht was om een woning te ontwerpen met ruim uitzicht over de uitgestrekte landerijen waar het bouwkavel aan grenst. Geen grote open leefruimten in de woning maar deels afgesloten door een keukenopstelling of schuifdeur. Vanuit alle leefruimten op de begane grond is rekening gehouden met de zichtlijnen richting tuin en erf, maar ook richting het openbaar gebied. De plat afgedekte aanbouw (berging) zorgt door de gekozen positie voor een afgeschermd privégedeelte en een omsloten terras met overkapping. Deze overkapping is centraal gelegen en vanuit iedere leefruimte zichtbaar. Door deze positie (omsloten door hoofd- en bijgebouw) is het mogelijk om in dit open gebied uit de wind te zitten. Een statige woning op een unieke locatie.
Realisatie 2017-2018
Locatie Wintelre
Bouwstijl Traditioneel-modern
Verricht
Realisatie 2017-2018 Locatie Wintelre
Bouwstijl Traditioneel-modern
Verricht
SanderGeven_01.jpegSanderGeven_02.jpegSanderGeven_03.jpegSanderGeven_04.jpeg
bekijk andere projecten
SanderGeven_06.jpeg