Renovatie-uitbouw zorgwoningen

Op het terrein van Dichterbij in Velp worden een aantal zorgwoningen gerenoveerd en uitgebreid. De bestaande hoofdbebouwing bestaat uit sober gedetailleerde gevels in een veelal donkere kleurstelling. De nieuwe lage uitbouwen zijn voorzien van een plat dak en worden uitgevoerd met een gemetselde plint en houten geveldelen. Dit ontwerp sluit aan bij het bosrijke gebied waarin de woningen zijn gelegen. De uitdaging was om meer leefruimte te realiseren en daarbij de bestaande ruimten te optimaliseren.
Realisatie 2017
Locatie Velp
Bouwstijl Traditioneel-Landelijk
Verricht Gebroeders Van Herpen Bouwbedrijf Heesch
Realisatie 2017 Locatie Velp
Bouwstijl Traditioneel-Landelijk
Verricht Gebroeders Van Herpen Bouwbedrijf Heesch
DichterbijVelp_01.jpegDichterbijVelp_02.jpegDichterbijVelp_03.jpegDichterbijVelp_04.jpegDichterbijVelp_05.jpeg
bekijk andere projecten
DichterbijVelp_01.jpeg
DichterbijVelp_02.jpeg
DichterbijVelp_03.jpeg
DichterbijVelp_04.jpeg
DichterbijVelp_05.jpeg