inleiding ontwerp

Zodra u de keuze heeft gemaakt om uw woning of bedrijfspand te bouwen of een kavel te kopen zijn er vele vragen die beantwoord moeten worden zoals:

- welke stijl en sfeer gaan we toepassen? (modern, klassiek of een combinatie)
- wat is een juiste indeling?
- gaan we voor praktisch en/of onderhoudsarm?
- gaan we budgetgericht bouwen?

 

Het is belangrijk om in deze voorbereidende fase de tijd te nemen om keuzes en mogelijkheden goed af te wegen. Dit levert een goed doordacht stappenplan op, waarmee de basis voor een ontspannen bouwtraject is gelegd. Bouwen is ook genieten van voorbereiding en uitvoering!

 

Ons bureau staat garant voor een persoonlijke benadering en begeleiding. Uw persoonlijke wensen gecombineerd met onze creatieve en praktische inbreng resulteert in maatwerk. Het traject van initiatief tot en met de bouwvergunning beheersen wij uitstekend. Originele ontwerpen en goed uitgewerkte bestektekeningen zorgen voor een vlotte afwikkeling van vergunningprocedures bij gemeenten. Daarnaast werken wij onze bouwplannen zodanig uit dat deze geschikt zijn voor de uitvoeringsfase (offerte-aanvragen bij aannemers en uitvoering). Aanvullende diensten zoals bouwbegeleiding en oplevering zijn ook mogelijk.